Wanneer vindt het Dickens Leusden Festival plaats?

Zaterdag 16 december 2023 van 10.00 – 17.00 uur.

Waar vindt het Dickens Leusden Festival plaats?

Winkelcentrum De Hamershof in Leusden. Voor uw navigatie kunt u het adres ’t Plein 31 aanhouden.

Kost een bezoek aan het Dickens Leusden Festival geld?

Je kunt het Dickens Leusden Festival gratis bezoeken. Ook het parkeren is gratis in Leusden.

Route en parkeren

Leusden is centraal gelegen bij Amersfoort en is goed bereikbaar via de A28, vanuit Woudenberg of vanuit Barneveld. U volgt de borden centrum / w.c. De Hamershof. Rondom het winkelcentrum vind je gratis parkeergelegenheid. Kom je uit Leusden? De organisatie verwacht en hoopt op veel bezoekers uit omliggende plaatsen. We stellen het op prijs als je, indien mogelijk, met de fiets komt.

Contact

Voor meer informatie en / of vragen kunt u contact opnemen met info@dickensleusden.nl.

Ik wil graag meedoen aan het Dickens Leusden Festival

Iedereen mag verkleed (zelf kleding verzorgen) komen naar (en een act opvoeren op) het Dickens Leusden Festival en kan daarmee een prijs winnen! Wij maken foto’s van bezoekers in themakleding en selecteren de winnaars. De foto’s van de winnende bezoekers komen in de Leusderkrant en krijgen persoonlijk bericht.
Voor een aantal vrijwilligers hebben wij beperkt kleding beschikbaar (je komt dan niet in aanmerking voor een prijs, behalve als je een act/rollenspel verzorgt). Vrijwilligers die een (muzikale) act/rollenspel verzorgen hebben hierbij voorrang. Heb je interesse om deze dag vrijwillig mee te doen? Meld je dan aan via deze link.

Organisatie

Het “Dickens Leusden Festival” is geïnitieerd vanuit de activiteitencommissie van winkelcentrum De Hamershof, met medewerking van diverse Leusdense ondernemers. Gezamenlijk zetten zij zich in voor een spetterend evenement, waarbij de inbreng van mede ondernemers en vrijwilligers onmisbaar is en erg op prijs gesteld wordt.